Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Mi lesz a para-ügynökökkel az 51-es nélkül?

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-01-19 10:33:49

Pataki Attilát bezzeg tényleg elvitték az UFO-k

Para KORONAcafénk legemésztőbb kérdése: komolyan van értelme folytatni az X-aktákat? Mert bejelentették, hogy a korszakalkotó Twin Peaks mellett az FBI titkos ügyeit feldolgozó sorozatból is készül újabb széria. Egy biztos: a siker érdekében Mulder és Scully továbbra sem szabad, hogy egymásnak essenek, és fontos lenne, ha elkerülnék az USA Today-t, ami nemrég szellőztette meg: létezik ugyan az 51-es körzet, de a CIA szerint inkább van köze a ma is szolgáló U-2-es kémreplőhöz, mint bármi paranormálishoz. Peddig hinni akartunk:

Maradt a Dallas vonala. Ahogy Bobby és Jockey testvérpárbajából is készült vicces epizód, ideje lenne, ha az X-aktákat se vennék olyan komolyan. Ki kell derüljün, hogy Mulder földönkívüli, és Elvis-szel, egy beszélő mosómedvével, meg egy mozgó fával kvaterkázik:

Az idegenek tehát nem járnak-kelnek a Földön, és különben is: a Földön kívüli intelligencia létezésének legbiztosabb bizonyítéka pont az, hogy nem akarnak velünk kapcsolatba lépni. Szegény Mulder is csak hintázhat a kényszerzubbonyában, hogy „hinni akarok, hinni akarok,hinni akarok”, mert mióta Pataki Attilát - saját bevallása szerint - már elvitték az UFO-k, aligha van kedvük visszatérni. Arra pedig, hogy az EDDA énekesét tényleg elrabolták picit, megtaláltuk a megdöntehetetlen bizonyítékot. Ne hagyd ki a szenzációt, itt vezettük le:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó