Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Mi döntjük el kiről készüljön az új kalocsai mellszobor!!!

Szerző: Gábor János, – 2013-02-13 11:29:57

Különleges meglepetést kaptunk a mai Reggeli Gyorsban: a lehetséges Valentin napi programok tárgyalása kapcsán megkerestük a keszthelyi Erotikus Panoptikum és mellette nyilván még számtalan más tárlat (pl.: Csigaparlament, Kínzó Múzeum, stb.) alapítóját, Turi Török Tibort (képünkön), aki szobrászból lett múzeumigazgató, és felajánlotta, hogy Kalocsának adományoz egy mellszobrot. A művész gesztusa azért is nagyon megható, mert nem egy már eleve kész munkáról van szó, hanem direkt a városnak készíti, és arról a történelmi személyiségről, akiről mi szeretnénk! BRAVÓ!



A keszthelyi múzeumhálózatáról, a panoptikum viaszszobrainak erotikus pozícióról és azok elkészítésének folyamatáról, a tizenévig készült, hét méter hosszú, csigákból készített Magyar Parlament-modellről (lásd alább!), a népviseletbe öltöztetett babakiállításról, és naná: a Kalocsának készülő szoborról Turi Török Tibor Mike Szilviával és Gábor Jánossal beszélgetett - KATT a cikk alatti lejátszóra!



Ami pedig a meglepetést illeti: rajtatok a sor - a következő napokban indul a jelölés, tehát azon Kalocsához kötődő híres személyiségek listájának összeállítása (általatok is), amelyből egy későbbi szavazáson kerül ki a végső név, akinek mellszobrát Tibor elkészíti! Várjuk a Facebook-üzenőfalunkra a javaslatokat, vagy SMS-ben, az alapdíjas 30/2-KORONA számra, de persze mi is agyalunk. Addig, amíg összejön az a legfeljebb öt név, amelyből választhattok, mi intézzük a talapzatot és a helyszínt - minden eseményről hangos hírveréssel számolunk majd be!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Drágult a gázolaj


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó