Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Mészáros Lili Magyar Bajnok

Szerző: Rumi László, – 2012-12-20 08:00:11

A Kalocsai SE karatékái Gyöngyös városába utaztak, ahol az idei év utolsó versenyét rendezték, a Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2012. évi Utánpótlás Magyar Bajnokságát. A kétnapos versenyen nyolc kalocsai versenyző (Felnagy Tamás, Kis Balázs Gergő, Váradi Olivér, Szűcs Bence, Filus Norbert, Kupsza Klaudia, Mészáros Lili és Szűcs Luca) küzdött a dobogós helyezésekért.

A lány gyermek könnyűsúlyú korcsoportban Mészáros Lili Magyar Bajnoki címet szerzett és Kalocsára hozhatta a bajnokoknak járó kézzel készített címeres porcelán serleget. Lili négyszer küzdött és mind a négyszer győzött.

A dobogó második fokára állhatott Szűcs Luca aki szintén a lány gyermek könnyűsúlyban indult és három győzelme után a döntőben kapott ki Mészáros Lilitől.

Kis Balázs Gergő a fiú serdülő középsúlyban két győzelem és egy vereség után ért el III. helyezést.

A versenyen két kalocsai bíróval is gazdagabbak lettünk ugyanis Lakatos Melinda és Szécsényi Szilvia a sikeres elméleti bírói vizsgáikat követően a Magyar Bajnokságon gyakorlatban is sikeresen vizsgáztak, így a Kalocsa SE Karate Szakosztály 5 versenybíróval rendelkezik (Szűcs Zsolt, Fekete Imre, Kínyó Zsolt, Lakatos Melinda és Szécsényi Szilvia)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Csökken a diákhitel1 kamata


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó