Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Mentő vitte el a meccsről Varga Sanyit

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-05-09 12:02:44

A megyei I. osztályú Kalocsai FC az elmúlt fordulóban Lajosmizsére utazott a pontokért. Előzetesen a sérültek és a kisárgult játékosok miatt Márton Zsolt edző nem volt benne biztos, hogy a sztenderd kezdőkerettel tud-e majd pályára lépni, aztán ütőképes gólratörő csapatot tudott hadba küldeni.

Hirdetés

Hirdetés

Kollár a 6. percben megszerezte csapatunk vezető gólját, és egyértelmű fölényben játszva, akár el is dönthették volna a találkozót.

fotó: baon.hu - Bujdosó Gréta

A második félidőben leszakadt az ég, de csapatunk dacolt tovább mind az ellenféllel, mind az időjárással. A lendületben egyik sem tőrte meg a mieinket, az eztán történtek azonban igen. Kapusunkat sérülés érte, így azonnal kórházba szállították. A hetek óta jó formában védő Varga Sanyit füle bánta az ellenféllel való szerencsétlen találkozást. 

fotó: baon.hu - Bujdosó Gréta

A mieink sokkját kihasználva, és fiatal, felnőtt meccsen még rutintalan kapusunkat kijátszva egyenlítettek. Így 1-1 mellett osztoztak a pontokon. A találkozó eseményeiről Márton edző mesélt rádiónknak.

A tabellán jelenleg 7. helyen álló U19-es ifjúsági csapatunk azonban elhozta a pontokat a sereghajtó hazaiaktól. Bár a mérkőzés első találatát a mizsei fiatalok jegyezték, Fekete Péter és Varga Alex gyors egymásutánban kettővel válaszoltak. Az 1-2-es félidei eredményt a Gyuricza tanítványok a második félidben 1-4-re módosították, hiszen Fekete Péter duplázott és Torják Erik is feliratkozott a góllövő listára.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó