Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Januári "Méhecske-híradó"

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-01-30 16:00:17

Január 24 –én, Pakson rendezték meg a Kiss János elméktornát, ahol a kalocsai Méhecskék SE U9-es korosztálya vett részt.

A 2006-ban születettek versenyén  a mieink mellett ott volt a Siófoki együttes, akiktől 2:1-re kaptak ki a mieink, az Atomerőmű SE utánpótláscsapata, akiket 1:2 arányban vertünk, a házigazda Paksi SE , akiktől 2:1-re kaptunk ki az utolsó percben, illetve a torna későbbi győztese, a legendás Videoton U9-es korosztálya, akiket egyedül a kalocsai Méhek tudtak megverni, méghozzá nem is kicsit, hisz a mérkőzés vége 4:2 let a sárga-feketék javára. A körbeverések után, a roppant szoros mezőnyben a Méhecskék a harmadik helyen végzetek. A kalocsai labdarugó palánták az első helyet célozták meg, így eshetett meg, hogy a végén, nyakukban a bronzéremmel kicsit "eltört a mécses".

A torna válogatottjába Tóth Kristóf került be.

Csapat tagok : Sztakó Roland,Tóth Kristóf, Tóth Gergő, Tapolcsányi Dávid, Kecskeméti Dávid, Pál Zsombor, Tamás Zalán, Tóth Zalán, Murányi Marcell

 

Január 25-én rendezték meg a IV. Dunaújváros PASE Utánpótlás Labdarúgó Kupát.

A 2008-as születésű gyerekek versenyén ott volt a kalocsai Méhecskék SE U7-es csapata is. Práger László és Lakatos Lilla apró focistái igen jól szerepeltek, hiszen csak a kecskeméti Hírős Ép SC csapatától kaptak ki 1:7-re. A Méhek a Csepelt 6:1-re, a Dunaújvárosi PASE „B” csapatát 4:2-re, az „A” csapatát 7:3-ra, a szegedi SZEOL SC-t 3:0-ra, míg az Ercsiről érkezett Kinizsi SE gárdáját 5:0 arányban győzték le.

Csapattagok voltak: Polyák Kristóf, Kuncz Martin, Perity Olivér, Bagó Iván, Réfy Mór, Szettele Áron, Molnár Levente

Január 24-én, szombaton, Nagymányokon rendezték meg a már hagyományos Nusi Néni Emléktornát, Női Teremlabdarúgó Bajnokságot. A vendéglátó csapat a Méhecskék SE lánycsapatát is meghívták, hiszen a két csapat rendkívül jó kapcsolatot ápol.

Összesen 7 csapat volt; Fadd, Paks Pécs, Dombóvár, Bátaszék, Kalocsa és a vendéglátó Nagymányok. A Méhek a Bátaszéket 6:2-re, a Faddot szintén 6:2-re verték. A Paks együttesétől az elődöntőben kikaptak a lányok, itt 7:1 lett a meccs vége, így a hazaiakkal már a harmadik helyért tudtunk játszani. Itt egy nagyon izgalmas, sportszerű mérkőzés kerekedett ki a találkozóból.  Mivel csapatunk kevés játékossal ment, volt, akit nem lehetett lehozni a pályáról, mert az időközbeni sérülések miatt nem volt lehetőség a cserére. A bronzmeccset 2:4-re nyertük a hazaiakkal szemben, így bronzéremmel térhettek haza a lányok. Dupla örömben volt része Radványi László csapatának, hiszen gól gyárosunk, Béres Georgina lett a torna gólkirálynője, a legjobb teljesítményt pedig Halász Berta mutatta, aki 7 lőtt góllal gyarapította a góllövő listát.

Január 24-én, Szekszárdon rendezték meg az I. Horfer Serleg Utánpótlás Kupa. A tornára a 2007 január elseje után született labdarúgó palánták kaptak meghívást.

A kalocsai Méhecskék SE csapata a Bajával,Tolnával,Szekszárd A és B, valamint az MTK-Mészöly Focisuli csapataival meccseltek. Folyamatosan egyre jobb játékkal rukkoltak elő a fiúk és megérdemelt győzelmeket arattak. A bajaiakat egy góllal, a tolnaiakat és a Szekszárd B csapatát több góllal verték meg. Majd egy nagyon kemény mérkőzésen az utolsó pillanatokban szerzett góllal nyertek a Szekszárd A csapata ellen. az utolsó mérkőzés a Mészöly Focisuli ellen volt, amely 1-1-es döntetlent hozott így veretlenül torna első lett a MÉHECSKÉK SE U-8-as csapata!

A torna legjobb kapusa a kalocsai Kovács Aldó lett, valamint Radványi László és Balogh Tamás tanítványai közül Leták Patrik került a verseny válogatottjába.

A csapat tagjai voltak:Kovács Aldó,Lei Balázs,Leták Patrik,Schivampl Andor,Nagy Hunor,Kovács Dávid, Kovács Dorián,Lakatos-Lengyel Péter

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó