Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

"Méhecskék Kupán" dobogósok a helyi focipalánták

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-02-11 15:28:18

Hétvégén a Katolikus Intézmény Sportcsarnokában rendezték meg a Méhecskék Kupát az U7-es és U8-as labdarúgó csemeték számára.

Hirdetés

Hirdetés

Az U7es korosztály mezőnyében a narancs sárga mezes mieink a „piros” Méheket 9-1-re, a Szegedi SZEOL SC csapatát 4-1-re, a Tolnát 3-1-re, a Szekszárd UFC-t pedig 3-2-re verték. Egyedül a Paksi Atomerőmű SE gárdájától szenvedet vereséget a narancs Méhek csapata, itt 1-2 lett a vége, de ezen vereség ellenére is a dobogó legfelső fokára állhattak az apróságok. A torna válogatottjába az egész napos jó teljesítményéért Veres Arlen került.

A Méhecskék SE /narancs/ tagjai voltak: Molnár Levente, Tóth Bálint, Tóth Ivett, Veres Arlen, Szabadi Olivér, Kuti Kevin.

A Méhecskék SE /piros/ tagjai voltak: Molnár-Szabó Barnabás, Vidák Zétény, Serényi Roland, Serényi Viktor, Hunyadi Zalán, Tóth Zolna.

Az U8-asok között a narancs mezes Méhek 5-1-re verték a végül sereghajtó 6. helyen zárt Méhek piros gárdáját, a végső tornagyőztes SZEOL-lal 1-1-es döntetlent játszottak, míg a második helyen álló Szilády RDC-tő 0-2 arányban kaptak ki apróságaink. Mellettük azonban a Szekszárdot 3-1-re, a Paksi Atomerőmű SE-t pedig 2-0-ra verték. A Práger László, Lakatos Lilla, Kohány Balázs edző team irányította csapat hullámzóan teljesített, és még így is volt esély a tornagyőzelemre, a körbe veréseknek köszönhetően de az egymás elleni eredmény nem nekünk kedvezett, így a harmadik helyen végeztek a Méhek. A torna válogatottjába az egész napos kiegyensúlyozott teljesítményéért Polyák Kristóf került.

A Méhecskék SE /narancs/ tagjai voltak: Szettele Áron, Perity Olivér, Bagó Iván, Polyák Kristóf, Kuncz Martin, Tóth Kornél.

A Méhecskék SE /piros/ tagjai voltak: Greksa Domonkos, Szarvas Attila, Mamuzsics Milán, Bagó Olivér, Szántó Richárd, Veres Arlen, Molnár Levente.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó