Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Megyei döntőbe jutottak a kalocsai pingpongosok

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-12-14 10:57:49

Baján rendezték meg a diákolimpia asztalitenisz körzeti versenyét, ahol a Kalocsai SE pingpongosai nem egyesületüket, hanem iskolájukat képviselték.

Hirdetés

Hirdetés

A Kossuthos Rogács Erik kilenc induló közül,veretlenül végzett az első helyen,így a megyei döntőbe jutott. A Dózsából Bíró Alex a hatodik lett, ami sajnos nem jelentett továbbjutást, de a Szent Istvános Szilasi Flóra szintén bejutott a megyei döntőbe. Délután az általános iskolások küzdelmére került sor. A Győri Martin, Haász Kevin és Vida Zolta alkotta Katolikus Iskolás csapat a felső tagozatosok mezőnyében első helyen végzett,s ezzel megyei döntős.  Egyéniben,16 induló közül,csoportjukat megnyerve Zolta és Martin döntőbe jutásért játszhatott. Mindketten bajai,megye III-ban szereplő, tőlük idősebb ellenfelet kaptak és vereséget szenvedtek. Ezután a két kalocsai a továbbjutást jelentő III. helyért játszott egymással. Martin,bár derekasan helyt állt,jól küzdött,de Zolta most jobbnak bizonyult és a megszerzett bronzéremmel kiharcolta a megyei döntős pozíciót.

Szintén dobogón végzett az alsós fiúk között Viola-Sztricsevics Zsombor, aki második lett és Réfi Mór, aki szintén a katolikus iskolát képviselte és 3. lett. Ugyanitt Wiedner Máté 5. helyen végzett. A felsős lányok között a dobogó mindhárom fokán kalocsai pingpongos állt. Balogh Zsanett első, Balogh Adrienn második, Szarvas Nadin harmadik lett. Csapatversenyben ugyanitt a katolikus iskolás lányok érdemelték ki az aranyat, míg második helyen a Fényi Gyula Általános Iskola lányai végeztek. A körzeti verseny legeredményesebb játékosa veretlenül a kalocsai Balogh Zsanett lett,aki egyéniben és csapatban is a dobogó legfelső fokára állhatott.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó