Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Megyei Asztalitenisz Ranglista Verseny

Szerző: Rumi László, – 2013-02-16 13:52:42

Csengődi Sportcsarnokban rendezték meg 2013.évi tavaszi megyei asztalitenisz versenyt.

Újonc fiú kategóriában 2004. után születettek versenyében Kalocsáról Vida Zolta indult. Mintegy féléves kihagyás után Zolta bebizonyította, hogy ismét méltó ellenfele tud lenni a megye élvonalának. Az első két mérkőzését szoros küzdelemben elveszítette, majd a harmadik mérkőzésén összekerült a későbbi győztes soltvadkerti Gáspár Balázzsal, akit tavaly még megvert, de ez most nem sikerült. A hátralévő két mérkőzését ugyanolyan szorosan megnyerte, mint ahogy az első kettőt elbukta, így szorgalmának köszönhetően a dobogó harmadik fokára állhatott.

Újonc leány II. kategóriában Szilasi Flóra első helyen kiemeltként indult neki a versenynek. A csoport mérkőzések során nem talált legyőzőre, de a döntőbe jutásért Patai Pankától vereséget szenvedett rövidített játszmában, így neki is bronzérem jutott.

Serdülő leány párosban a kunszentmiklósi Patai Pankával a harmadik helyet szerezték meg.

Ifjúsági leány párosban hasonló felállásban nagy meglepetésre szintén bejutottak a negyed döntőbe ahol egy jóval idősebb kecskeméti – soltvadkerti  párostól kikaptak, így szintén bronzérmesek lettek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó