Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Megyebajnok a KSE sakk csapata

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-05-13 13:47:29

A Kalocsai SE sakkcsapat a sorsdöntő ötödik fordulót játszotta le május 10-én, Kalocsán, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatali Sakk Csapatbajnokság I. osztályában.

A találkozó tétje az volt, hogy a dobogó melyik fokára léphet fel együttesünk. Vereséggel és döntetlennel harmadik, kisarányú győzelemmel második és egy nagyarányú győzelemmel még az első helyezés is elérhető volt. Nos, örömünkre ez utóbbi jött be és a 8 : 0 –ás győzelemmel- 8 év kihagyás után újoncként - Bács megyei bajnok lett a Kalocsai SE Sakk csapata! Második helyen a TÁKISZ Kecskemét II gárdája lett, míg a dobogó harmadik fokára a HÍD SC Nagybaracska állhat fel az idei sakk bajnokságban.

A csapat tagjai akik a siker részesei voltak: Balázs Gábor, Kaczúr Flórián, Eltigani Omár, Magony Tamás, Dr. Halász Ferenc, Pap Péter, Galambos Menyhért, Nagy Lajos, Rózsa Ákos, Decsák Antal, Pirisi károly, Horváth Gábor, Szabó Gergő​ László, Follárdt Lőrinc, Magony Martin Gellért, Ranga Tibor, Kenyeres Zsolt, Porcs Krisztián és Dr. Litavecz Gábor.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó