Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Megtört a KSE sárkányainak egyeduralma

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-06-04 09:43:13

Véget ért a IV. Sárkányhajó Kupa, amelyet hagyományosan a Kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat lelkes legénysége rendezett. A versenyen általános, és középiskolás valamint felnőtt futamokat bonyolítottak le a Vajas belvárosi szakaszán pénteken és szombaton.

A 14 általános iskolai csapat közül a Katolikus iskola „A” csapata vehette át a vándortrófeát, második lett a Belvárosi iskola Tűzokádó csapata, a dobogó harmadik fokára pedig a Kervárosi iskola 8.a osztályos tanulói állhattak.

A középiskolások mezőnyében 10 csapat ült hajóba, hogy kiderüljön, melyik iskola csapata a Vajas igazi sárkánya. Első helyen a Kossuthosok 1-es számú csapata végzett, majd a második helyen a Katolikus iskola B csapata ért célba. Harmadik helyen végezett a Gymstar gárdája, akiknek bár hajszálnyival, de sikerült megelőzniük a Vízfacsarókat.

A felnőttek között pedig megtört a jég, vagyis a Kalocsai SE sportolóinak egyeduralma. Bár az egyesület tagjai tavaly végleg elnyerték a vándorserleget, -hisz háromszor nyerték el zsinorban -, most letaszították őket a sárkány-trónról. Idén ugyanis a bajai tűzoltók, a Speed Dragons Baja gárdája húzott a legjobban, második helyen végeztek a Fit World lapátolói, és "csak" a harmadik helyen értek be a Kalocsai SE sportolói.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó