Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Megsemmisült a KFC a tavalyi bajnok ellen

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-05-15 08:20:01

A Kalocsai FC megyei I. osztályú felnőtt csapata ismét ezer sebből vérzik, a sok sérült mellett legnagyobb veszteségük kapusuk, hiszen Varga Sanyi fülsérülése miatt nem tudott pályára állni.

Hirdetés

Hirdetés

A probléma abban rejlik, hogy gyakorlatilag kapus helyettesünk sincs. Így történhetett meg az, hogy a kapuban a tavalyi bajnok, idén harmadik helyen álló Kiskunfélegyházi HTK otthonában nem egy kapus, hanem egy félig sérült mezőnyjátékos állt.

A mieinknek Dostyicza révén egyetlen gólra futotta (6-1-nél), ellenben kaptunk nyolcat. Így teljesen szétesett csapatunk 8-1 mellett jött haza a KHTK-tól. Márton Zsolt edző rádiónknak elmesélte, ki volt az az egyébként támadó szerepben játszó KFC-s, aki kénytelen volt kapuskesztyűt húzni a Félegyháza ellen.

A hazaiak vezetőedzője, Ozsváth Ferenc rádiónknak elmondta, nem tévesztette meg őket a mieink tabellán elfoglalt 12. helye, mert véleménye szerint Márton Zsolt gárdája jó erőkből álló ellenfél. A vendéglátók trénere megemlítette, a KFC veszélyesen kezdett, sőt, az első helyeteket is a végén vesztett Kalocsa alakította ki.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó