Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

MEGJÖTTEK A FOTÓK: RetroFest III.

Szerző: Vörös István, – 2011-08-13 18:20:25

MEKKORA VOLT! Túl vagyunk az idei nyár utolsó Retro-Fesztiválján, ami bizton állíthatjuk: jobban nem is sikerülhetett volna! Hogy miért? Nézd meg a frissen feltöltött fotógalériát - a közel háromszáz kép mindegyike magárét beszél!



DJ Edgar hajnalhasadásig tartó videó-diszkójára (hatalmas "riszpekt" neki!) a Roxette koncertfelvételével pörögtünk rá a heti Korona LIVE-ban, majd az Exotic frontembere, Sipos F. Tamás fokozta a hangulatot, ami egyébként csaknem reggel 6 óráig kitartott - többek között Edgar videói, a kifogyhatatlan pia-készlet és a Ti jóvoltotokból - most aztán megnézhetitek magatokat (KATT)!



Köszönjük, hogy itt voltatok, hogy ennyien voltatok és hogy együtt egy hatalmas bulival búcsúztunk a forró hónapoktól - "ez egy ilyen nyár" volt, jövőre újra dübörög a retro-forgatag a Korona Parton!

Addig is látogassatok ki hozzánk, amíg a jó idő engedi, mártózzatok egyet a Szelidben, igyatok egy jó kávét (állítólag másnaposság ellen is kiváló!), na meg persze ne feledjétek, hogy a Corona Pizzéria kemencében sült pizzával vár a hét végén benneteket!

 
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó