Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Megint kellene a segítség!

Szerző: Füstös Éva, koronaradio.hu – 2017-06-28 10:21:00

Ugye velünk ilyen nem történik? Általában ez az első gondolatunk, amikor  arról hallunk, hogy valakinek szervátültetésre van szüksége. Mert a sikeres műtét után még sokáig tart és költséges a teljes gyógyulás.

Így van ez Szilviék családjában is, ahol egy véletlen folytán derült fény lánya Kriszti betegségére. A kis család Szilvi az anyuka Kriszti a középiskolás kislány és kisöccse Janika  a mai #KORONAcafé-ban járt nálunk.

Albérletben laknak, autójuk nincs, mert nem tudnák fenntartani. Szilvi gyesen van  mert  Janika is és Ő is asztmatikus allergiátől szenved, ráadásul most már két tartósan beteg gyereket lát el alkalmi munkákból. Takarít, kertet rendez, füvet nyír.. bármit elvállal mert nagyon kell a pénz.

Krisztire addig a kistesó Janika "vigyáz", mert szinte semmit nem csinálhat és a 4 fal közül se nagyon mozdulhat ki csak sötétedés után.

Kriszti egyik szemét sikeresen megműtötték, de fél évig 3 hetente le kell utazniuk Debrecenbe, ami alkalmanként 30.000 forintba kerül és akkor még nem ettek-ittak semmit.

Jövőre pedig következik a másik szem műtétje.....

  

 Ha csak jó szóval, pár száz forinttal, vagy más módon segítenél ezen a kis családon, akkor hívd a KORONÁT, vagy utald át az összeget:

Bagó Krisztina MKB Bank 10300002-10660433-49010014

Jó hír: amint elhagyták a stúdiót egy névtelenséget kérő férfi 50.000 forintot nyomott Szilvi kezébe! KÖSZÖNET ÉRTE!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó