Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Meghalt a megyei gólkirály

Szerző: Antal Tibor, sugopart.hu – 2015-11-06 10:40:49

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 5-én 19 óra 32 perc körüli időben az 5501-es számú úton, Baja külterületén eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi letért az úttestről és az árokba csapódott. A jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, hiába próbálták újraéleszteni. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - írja a police.hu. 

Hirdetés

Hirdetés

Mint az később kiderült, a baleset áldozata  a Kecel FC játékosa, Szöllősi Tamás.

 A bácsbokodi fiatalember pályafutása során többek közt megfordult Madarason, a Bajai LSE-ben és Siófokon. Tavaly a Híd SC-ben szerepelve toronymagasan szerezte meg a megyei I.osztály gólkirályi címét 36 találattal, és az idei szezonban is ő vezette a rangsort, 19 góllal. Tavaly, a szezon végeztével Vanó Sándor edzőt követve Kecelre igazolt.

Tamás pályafutása során 221 mérkőzésén összesen 254 gólt szerzett.

 Több magasabb osztályú klub is figyelte, akik a tavaszi szezonra már szerették volna leigazolni. Most is meghívást kapott volna a megyei válogatottba, mint ahogy az előző évben is.

A Kiskunmajsa ellen szerzett ollózós gólja a fél országot bejárta, amit a rangado.hu áprilisban a hónap góljának is megválasztott:

 Tamás 22 éves volt…

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Eltűnhet a Negro


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó