Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Meggyőző röplabdás siker az első hazai meccsen

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-10-28 12:33:02

Nem régiben Városi Sportcsarnokban játszotta első hazai mérkőzését az NBII-ben szereplő Kalocsai SE női röplabda csapata.

Ellenfelünk az a szombathelyi egyetemi csapat volt, mely néhány helyen kicserélődött a tavalyihoz képest. Három szettben magabiztosan győzött csapatunk, mely azért is volt kellemes meglepetés, mert az elmúlt években nem nagyon sikerült ellenük nyerni.

Ezúttal a Kováts Ágnes edzette lányok a Közgáz elleni nyitányhoz képest talán nyitásfogadásban javultak a legtöbbet, aminek egyenes következménye volt, hogy a támadásokban is több lehetősége volt a csapatunkban, amit ki is tudtunk használni. A három szett végjátékában a kalocsai csapat jobban koncentrált így aránylag biztosnak mondható három szettben, 74 perc alatt gyűrtük le a vasi csapatot, megszerezve a sima győzelemért járó három pontot. 

A felnőttek mellett a juniorok is jól szerepeltek a vendég vasi lányok ellen. Az elmúlt években is jellemző volt, hogy ez a szombathelyi csapat a mezőny egyik leggyengébb juniorcsapatát tudta csak pályára küldeni, úgy néz ki, hogy ez idén se lesz másként, úgy hogy a juniorok összecsapásán szintén fölényes hazai siker született. A juniormeccsen Kalocsa – SzoESE 3:0.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó