Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Megelevenedett történelemre jól esett a levezető pizza

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-07-16 20:33:53

Ismét egy fantasztikus programon vagyunk túl - évszázados történetek elevenedtek meg a kalocsai Érseki Kincstárban és a Paprikamúzeumban, a sok-sok tudásra pedig jól esett a Corona Pizzériában a harapnivaló.

Ezerrel dübörög a KORONAfm100 Fantasztikus Nyár, hogy ne csak a jobbnál jobb dalok gondoskodjanak arról, hogy senki ne maradjon nyaratlan, hanem a napról napra kínált program, amelyre várjuk szeretettel.

Legutóbb a kalocsai érsekség kincseivel ismerkedhetettünk meg tizenötödmagunkkal az Érseki Kincstárban, ahol az ezüst- arany és drágakőcsodák mellett a fűszerpaprika-termesztés hagyományaival is megismerkedhettünk. Ebben a Kincstár vezetője, Lakatos Adél volt segítségünkre, aki kétórás, exkluzív körbevezetéssel és megannyi érdekes történettel, anekdótával színezte délutánunkat. Hogy milyen volt a csoport és a hogyan vélekedik Adél a KORONAfm100 Fantasztikus Nyárról, katt a lejátszóra és kiderül:

A sok-sok infóra jól esett rápihenni, így a Búzapiac tér felé vettük az irányt, ahol már foglalt asztalokkal várt teraszán a Corona Pizzéria és Pelikán Drinkbár legénysége, élén Klár Diána vezetővel - hogy mi mindennel készültek vendégeink számára, arról maga mesélt rádiónknak.

Ennyit a felvezetésről, most pedig halljuk, hogyan érezték magukat a Fantasztikus Nyár szerdai alkalmi nyaralói:

A teljes fotógalériát IDE KATTINTVA érheti el!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó