Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Még nem dőlt el melyikük lesz A JEDI

Szerző: Gábor János, ~Variety – 2014-03-13 14:22:00

Mindjárt forgatják, de továbbra is castingol a Star Wars VII. rendezője

Nyáron indul a Star Wars VII. forgatása, és a főgonosz, Adam Driver (Lincoln, Inside Llewyn Davis) már megvan, de az őt és a Birodalmat próbára tevő Jedi karakteréért még nagy harcok dúlnak a háttérben.

Ed Speleers, John Boyega, Jesse Plemons és Matthew James Thomas

A Variety kiderítette, hogy J.J. Abrams jónéhány, kevéssé ismert, fiatal színész előtt cincálja a mézesmadzagot. Meghallgatta Ed Speleers-t (Downtown Abbey), John Boyega-t (Idegen arcok) és Jesse Plemons-t (Breaking Bad), valamint színházi arcokat is: Matthew James Thomas-t és Ray Fisher-t. Ezekkel a nevekkel bennfentes információkra hivatkozva kezdtek el foglalkozni a lapok, pedig nem dőlt el semmi, ugyanis a meghallgatások még tartanak. Annyi tűnik csak biztosnak, hogy ők a legesélyesebbek - igaz, erre a felvetésre a Disney nem reagált.

A pontos részletek nem ismertek, de nagyon valószínűnek tűnik, hogy a fiatal színészek közül egy (vagy több) Jedi-karakter kerülhet ki, akik ráadásul különböző etnikai csoportokból származnak majd. A szóbeszéd szerint a kevésbé ismert szereplők mellett feltűnnek a régi filmek főbb karakterei: Carrie Fisher, Harrison Ford és Mark Hamill is visszatérhet. Hogy miért? A feltételezések szerint az eredeti filmek hőseinek gyermekei körül bonyolódik majd a cselekmény...

A Star Wars VII. forgatását az év közepén kezdik. Amerikai premier: 2015. december 18.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó