Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Még ne csomagoljon ezekért a brazil csajokért!

Szerző: Gábor János, – 2014-12-05 11:07:21

Gyanúsak, mint Bochkor Gábor medvesztorija

És hogy jön az egészhez a tázlári közmeghallgatás? Ha már teljes a zavar, tisztázzuk: a közmeghallgatások heteit éljük, de volt egy, egyetlen egy, ami nem csak a helyi állóvizet zavarta fel, hanem országos hír lett. Tázláron bevezethetik a nőtlenségi adót, ha ilyen ütemben folytatódik a falu népességfogyása. A polgármester nyilvánosan töprengett el a nagy öregek korában normális adóformán, mivel kevesli a gyermekszületéseiket (2012-ben 20, idén eddig 11 kisdednek adtak életet tázlári anyák). Mi van ott? Kolbászfesztivál?

Na erről jutott eszünkbe az a brazil falucska, ahol meg férfiak nem élnek. Állandóan egy se. Pedig Noiva do Cordeiró híres a jó csajokról, akik a kihívóbb bulik és strandolások mellett a fizikai munkát sem vetik meg - konkrétan maguk gazdálkodnak:

Hogy ennek ellenére miért nem lepik el a falut a férfiak? Rejtély... Bár gyanús, hogy ilyen nőknek hirdetni kell magukat a világsajtóban. Szerintünk valami bűzlik Brazíliában:

 

Teljesen témába vágó telefont is kaptunk: Erzsébet Bochkor Gábor medvés témájához akart hozzászólni. ??? Hát, jó, visszahívtuk, ki is bújt a szög a zsákból: hallgatónk több napos mámor végét élte korán reggel:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó