Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Még a versenyre is hajóval mentek a KSE evezősei

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-09-01 10:45:49

Augusztus 16-17-én rendezték több hazai és külföldi klub részvételével az 51. Duna Kupa evezősversenyt Mohácson.

A Kalocsai SE szakosztálya, hogy kalandosabb legyen az utazás, leevezett a helyszínére, ami egy 70 kilométeres edzésnek felelt meg.

Németh Zoltán edző tanítványai közül a Ferencz Panna, László Kíra alkotta tanuló kétpárevezős szerzett bronzérmet, majd egy gyors hajóváltást követően Kíra harmadik, Panna negyedik pozícióban ért célba mini egypárban.

A tanuló fiú kettőpárban Szilágyi Ervin és Márk harmadik lett, Szalontai Patrik és Zsolt pedig az ötödik helyen végzett ifi kormányos nélküli kettesben.

A 12 éves minisek között ezüstérmes lett Tóth Péter és Szalai Andor, míg ötödik helyen zárt Balog Gábor.

A serdülő egypárban a legjobb eredményt Szalai Szilárd érte el, bronzérmet szerzett, Bocskor Tamás negyedik, Szabó Erik ötödik, míg Szalontai Patrik a hetedik helyen ért célba.

Az egyetlen felnőtt kalocsai versenyző, Pekárdy Petra a negyedik helyen végzett egypárevezősben, míg a legfiatalabb” káesés” minis, Ferencz Panna szintén negyedik lett.

A második napon férfi ifi kettőpárban a Szabó Erik, Csamangó Richárd negyedik, míg a Szalontai testvérek duója hatodik helyen ért célba.

Tanuló egypárban Szilágyi Márk negyedik, Ervin hatodik lett, majd a minisek versenyében Márk ezüst, Ervin pedig bronzérmet szerzett.

Ugyanebben a versenyszámban Tóth Péter harmadik, Szalai Andor negyedik lett.

Férfi ifi egypárban Szabó Erik bronzérmet szerzett, Csamangó Richárd ötödik, Szalontai Zsolt hatodik lett.

A jó kalocsai szereplésre a Szalai-Bocskor alkotta serdülő kettőpár tette fel a koronát, az erős mezőnyben bronzérmet nyertek. Ugyanebben a versenyszámban a Tóth – Szalontai páros ötödik helyen ért célba.

A KSE evezőseinek következő nagy megmérettetés a szegedi országos bajnokság lesz szeptember első hétvégéjén.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó