Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Matt Damon lett volna az Avatar főszereplője!

Szerző: Gábor János, – 2011-02-15 11:28:29

A színész a minap hozta nyilvánosságra, hogy annak idején visszautasította az Avatar főszerepét! A most napvilágra került információk szerint eredetileg neki ajánlották fel a központi karaktert, de időpont egyeztetési gondok miatt kénytelen volt lemondani.



"Beszéltem Cameronnal, és a forgatókönyvet is olvastam - már akkor tudtam, hogy ez a film nagy durranás lesz. Tényleg nagyon meg akartam csinálni az Avatart, és együtt dolgozni Jim Cameronnal, hogy láthassam munka közben, és tanulhassak tőle. De pont akkor dolgoztunk a Bourne Utimátumon, amit nem hagyhattam ott."



Damon egyszerűen nem tudott akkor elég időt szakítani az Avatarra, amelynek főszerepét tehát a 3. Bourne-film idején ajánlották neki, de már zajlottak is a későbbi iraki háborús filmjének, a Zöld zónának az előkészületei is... A színész szíve utólag fájhatott, hiszen a Zöld zóna alaposan megbukott, míg az Avatar közel 3 milliárd dollárt termelt, csak a mozikban!

Mint ismeretes, az Avatar főszerepe az addig szinte teljesen ismeretlen Sam Worthingtonnak jutott. Ennek ismeretében már a mi szívünk is fáj. A jóval tehetségesebb Matt Damon sokat tudott volna még hozzáadni a filmhez...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó