Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Második nekifutásra sem termett babér a PEAC-nak+GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-05-04 14:00:11

Második nekifutásra sem vitt el pontokat Kalocsáról a PEAC. A Kalocsai KC és a pécsi gárda újrajátszotta a mérkőzést, de a vendégeknek most sem termett babér.

Hirdetés

Hirdetés

Mint arról korábban már beszámoltunk, május 2-án este, újrajátszotta a KKC a PEAC elleni mérkőzését. A vendégek a márciusi mérkőzés után sérelmezték, hogy a játékvezető és a helyszíni versenybíró nem engedte játszani az egyik játékosukat. A PEAC óvást nyújtott be, a KKC fellebbezett, de a rendező szövetség a KKC beadványát figyelmen kívül hagyta és elrendelte a találkozó újrajátszását.

Galéria a találkozóról ITT!

Május 2-án, mintha csak hétvége lett volna, megtelt a sportcsarnok lelátója. Bár az első félidő a sok technikai hiba miatt elég szorosra sikeredett, a másodikban egyértelműen jobb volt a KKC, így Kolics Jánosék 18-13-as félidő után 32-24 mellett küldték haza a PEAC-ot... idén már másodszor.

Most, hogy a KKC visszakapta két pontját, már a Mecseknádasd elleni derbire készülhet. A vasárnapi találkozó az idei talán legfontosabb meccse Szvétekéknek. A sors ugyanis úgy hozta, hogy ezen találkozó belépjegy lehet a KKC-nek a bronzéremért. Hogy a bravúrra mekkora esély van? Arról az edző beszélt rádiónnknak.

A győzelem érdekében a klub ez alkalommal is szurkolóival közösen indul csatába. Az ingyenes busz vasárnap, 13 órakor indul a Városi Sportcsarnoktól!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó