Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Marad Dél-nyugaton a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-07-20 11:39:55

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos honlapján tette közzé a 2016/2017-es bajnoki szezon versenykiírását és csapatbeosztását.

Hirdetés

Hirdetés

Mint arról a KORONAfm100-on már beszámoltunk, az NBII Dél-nyugati csoportjában bronzérmes Kalocsai KC kérvényezte a csapat más csoportba sorolását, hogy új kihívásokkal, új ellenfelekkel találkozhassanak.

Az MKSZ kiírása alapján azonban Kolics Jánosék a Dél-nyugati csoportban maradnak, ahol azonban új, sőt régi új ellenfeleik is lesznek.

A bajnok NEKA az NBI/B-ben folytatja, a dunaföldvári Holler - ahol az a Pach Alex játszik, aki aláírt szerződése ellenére nem igazol a KKC-hez - kiesett, így ők a megyei bajnokságban menetelnek tovább.

Helyükre érkezik a régi ismerős Kiskőrös (Dél-keleten a 9. helyen végeztek), illetve ezen csoportban folytatja a DAC is, vagyis a Dunaújvárosi AC, akik szinte állandó edzőpartnerei a mieinknek és a legutóbbi idényben az NB II Déli csoportjában az 5. helyen végeztek. Ezen csapatnál folytatja a KKC-nél másfél évig vendégeskedő Virág Roland

Ez a fotó a 2014/2015-ös szezonban készült, amikor a KKC megszerezte a bajnoki címet! Tavaly nem játszottunk egy csoportban a Kiskőrössel, az újabb idényben azonban ismét összecsap a két gárda!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Indul a harc az albérletekért


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó