Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Már biztos: Velencében debütál Madonna filmje

Szerző: Vörös István, – 2011-05-23 16:31:42

Úgy tűnik oszlik a titok-felhő Madonna tavaly forgatott filmje körül, mely a W.E. címet viseli. Na ne ijedjen meg senki, az énekesnő a csúfos 2002-es Hullámhegy óta, melyet ex-férjével, Guy Ritchie-vel készített és  nagyot bukott, nem adta többé színészkedésre a fejét… helyette inkább rendez!


A W.E. című produkció, melyet tavaly forgattak Abbie Cornish, Andrea Riseborough és James D’Arcy főszereplésével, az angol uralkodói trónról szerelme kedvéért lemondott VIII. Edward és Wallis Simpson történetét eleveníti fel párhuzamos meséléssel, a főhősnő ugyanis napjainkban újraéli a majdnem-királyi pár románcát.

Ugyan exkluzív részleteket már bemutattak a filmből és a díva menedzsere rendszeresen csepegtetett infó-morzsákat a Twitteren, ahogy közeleg a bemutató, úgy látszik egyre több színész és közreműködő „kottyant el” foszlányokat az eddig egyébként sokat dicsért , de top-secretként kezelt moziról. Legutóbb éppen Madonna stylistja és egyben a film jelmeztervezője, Ariane Phillips „tvítelt” a várakozóknak, miszerint a W.E. már a 68. Velencei Filmfesztiválon debütál majd. Az infót már most, a fesztivál augusztus 31-i startja előtt három hónappal készpénzként kezelik… meglátjuk mi lesz belőle!

A bennfentesek szerint egyébként rendkívül jól sikerült az alkotás és bizonyosan a közönségnek is elnyeri a tetszését. Egy biztos: Madonna rendezői bemutatkozását, a Mocsok és bölcsesség című drámát meglepő elismeréssel fogadta a kritika



Madonna rendez (amatőr felvétel New Yorkból a W.E forgatásáról)


Olvass többet a filmről:
Csaknem kész Madonna második rendezése
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó