Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Majsán vendégeskedünk a hétvégén

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-08-22 11:51:05

Augusztus 18-án, vasárnap megkezdődött a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, ahol a KFC az Akasztó gárdáját fogadta hazai pályán.


Bár az első félidőben feladták a leckét a rutinos vendégek, mégis sima győzelem született, a fiúk hozták azt, amit edzőjük és a hazai közönség is elvárt tőlük. Rendkívül sokpasszos, gyors és támadó futballt játszottak és sok helyzet ért góllá a mérkőzés során.

Kohány Gábor a 22. percben szerezte meg a vezetést, amelyre a vendégek nem tudtak góllal válaszolni, pedig igen agresszívan játszottak, jelzi ezt a 4 kiosztott sárgalap.

A második etapban sem engedtek a mieink, sőt a meccs utolsó perceiben igazi gólzáporral bombázták a teljesen széthulló Akasztót. Kohány Gábor még egy, Keszthelyi Krisztián 3, Vuits Viktor pedig egy alkalommal talált a hálóba. Az első bajnoki meccs végeredménye így KFC – Akasztó 6:0.

Az első meccs eredményének tükrében, bizakodva utazik csapatunk augusztus 24-én szombaton Kiskunmajsára, ahonnan természetesen győztesként szeretnének hazatérni fiaink. ( Majsa az első fordulóban 4:2-re kikapott a Hetényegyházótól.)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Szabadlábon Mubarak


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó