Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Magára talált a KFC

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-09-29 16:25:17

A megyei első osztályú bajnokság 7. fordulójában a Kecskeméti LC együtteséhez látogatott az igen nehéz szezont megélő Kalocsai FC. Márton Zsolt együttese amellett, hogy a Városi Sporttelepen lévő felújítás miatt az eddigi mérkőzéseket mind idegenben játszotta, emellé társult, hogy a legnehezebb csapatokat kaptuk az idény elején.

Most a 7. fordulóban sem volt könnyű dolga a mieinknek, hiszen a tegnapi Kecskemétről előzetesen nem lehetett tudni, hogy hány NBI-es, U21-es játékossal találkozhat majd a KFC a vendégváró gárdában.  A Márton gárda így a legrosszabbra készült. Ez meg is látszott a fiúk teljesítményén. A kalocsaiak már az első negyedóra után megszerezték a vezetést Dostyicza Dániel góljával ezzel 0:1 arányban vezettük az első félidőt.

A második játékrészben is több helyzete volt a kalocsai fiúknak, de Sára Dávid góljára egészen a 72. percig várni kellett, majd a mérkőzés véghajrájában Kohány Balázs találata állította be a 0:3-as végeredményt. Ezzel a győzelemmel a Kalocsai FC jelenleg a tabella 6. helyén áll.

Márton Zsolt így nyilatkozott:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó