Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Ma este a "pávás" döntőbe kerülhetnek a Dusnoki Aprók!

Szerző: Füstös Éva, koronaradio.hu – 2016-12-09 11:00:00

A Dusnoki Aprók Gyermek Néptáncegyüttes sikereiről és  továbbjutásáról már beszámoltunk híreinkben. 

A mai #KORONAcafé-ban szerettük volna egy kicsit más szemszögből is megvilágítani, hogy ez az eredmény nem hullott csak úgy senkinek az ölébe és minél több hallgatót arra bíztatni, hogy segítsen egy 13-as kód küldésével.

Első vendégeink: kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola két néptánctanára, a többszörösen elismert Illésné Koszta Krisztina és férje, Illés Zoltán - Pogrányi Miklós prímással voltak.

A két tánctanárral, arról beszélgettünk, hogy mennyi munka, hány év van abban, hogy valaki úgy tudja a ciframarsot, amitől a zsűri is elájul. De arra is kíváncsiak voltunk, hogy mik voltak az okok, amiért az Ő csoportjuk kiesett a versenyből. Meglepően őszinte választ kaptunk a kérdésre:

Na de miért volt jelen Pogrányi Miki a prímás? Naná, hogy szakember segítségével Tyutyu marsolni tanult! Ha lemaradt az élő közvetítésről itt visszanézheti:

Két szülőt -Nikit és Brigit- is vendégül láttunk, akik egészen más szögből mutatták be, mit is jelent “pávának lenni”,  kívülről, mégis a legközelebbről látják gyermekük befektetett munkáját. De néhány kulisszatitkot is megosztottak a műsorral kapcsolatban.

Végül élőben a “pávafészekből” Tóth-Mihó Erikát a Dusnoki Aprók mesterét hívtuk, aki még a szállodában  indulásra készen a Duna TV székházában tartózkodott a kis táncosokkal. A végén meg is mutatták egy csatakiáltással a hangjukat és lelkesedésüket!

(kép:Médiaklikk)

Ma este SMS-ben Ön dönti el, továbbjutnak-e a középdöntőből a dusnoki és kalocsai gyerekek alkotta csoport táncosai a Fölszállott a páva népművészeti tehetségkutatón, kód: 13.

A telefonszámok: 30-44-22-999  és    20-4422-999.

Egy számról 20 sms-t lehet küldeni.

Ők már mindent megtettek, most rajtunk a sor! Mutassuk meg milyen sokan szurkolunk Nekik, hiszen Ők mind a mi gyerekeink!

Hajrá Dusnok és hajrá Kalocsa! Repüljetek Pávák a döntőbe!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó