Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

LIVE: jönnek a legrockandrollabb ízeltlábúak!

Szerző: Gábor János, – 2012-03-27 11:38:09

Az e heti LIVE-tól nem biztos, hogy feldobódnak a Scorpions-fanok, mert ha komolyan lehet venni a banda tagjainak állítását, akkor a Get Your Sting and Blackout c. világkörüli turné fennállásuk utolsó koncertkörútja. Tavaly Budapesten is jártak, de aki lemaradt és nem riad vissza az utazástól, áprilisban Franciaországban, májusban Németországban láthatja majd ugyanezt a gitárrongyoló show-t!



Igazi unikum a pénteki LIVE, mert olyan azért ritkán fordul elő, hogy egy még zajló turnéból megjelenik hivatalos kiadvány. A Scorpions ráadásul nem aprózta el: CD és BlueRay is kijött a saarbrückeni éjszakáról! A koncertkörút a jelenleg novemberig betelt naptárban már 193 bulinál tart - nagyszabású búcsú, sokáig integet még a világnak a Scorpions!


A német rocklegendák a két éve kezdődött, és 2013-ig elhúzódó turnéval hivatalosan elköszönnek, és mint hallani fogjátok, nagyon megadják a módját! A Scorpions, 2011-ben, Saarbrückenben! Hangerő fel, hangszórókra szorosan tapadj! Péntek este 10-től a „legrockandrollabb” ízeltlábúak lepik el az éteri színpadot!

(Alább hallgass előzeteseket is!)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó