Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Legyőzte a mumust a KSE röplabda csapata

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-04-14 12:40:45

A Kalocsai SE NBII-s röplabdás lányai a rájátszásban eddig egy idegenbeli győzelem és egy hazai vereség után legutóbb Szombathelyen szenvedtek vereséget.

Hirdetés

Hirdetés

Kováts Ágnes lányai múlt hétvégén azt a Közgázt fogadták, melyet egyrészt évek óta nem sikerült bajnoki meccsen megverni, másrészt ők voltak, akik hazai pályán az idei másik sima 3:0-s győzelmet aratták a kalocsai lányok felett. Már a meccs legelején látszott, hogy egyik oldalon sincs csúcs nyitásfogadó formában. Az első szettet nyerte csapatunk, de ellenfelünk edzője már ekkor többször is változtatott csapatán.

A második szettbe is többször belecserélt a fővárosi tréner, melynek meg is lett az eredménye, hiszen 22 perc játék után egalizálták az állást.

A harmadik játszmára aztán már mi is megtaláltuk a megfelelő nyitásfogadást és az ellenfél támadásait is jobban kiismertük. A végére négypontos előnnyel érkeztünk, melyet magabiztosan meg is tartottunk.

Az utolsó szettben a fővárosi lányok játszottak eredményesebben. A célegyenesbe fordulva már a kalocsai csapat volt egy kicsit előbbre és az idegek harcát mieink bírták jobban és kereken 100 percnyi játék után boldogan emelhették magasba a kezüket hiszen hosszú idő után sikerült legyőzni a mumus Közgázt.

Sajnos a juniorok ezt koránt se mondhatják el magukról, ők érthetetlenül gyengén játszva egy óra alatt fejet hajtottak az ellenfél előtt. E hétvégén a csapatunk a Győr melletti Ikrénybe utazik.

 

Kalocsai SE – Közgáz SC és DSK 3:1 (19; -19; 20; 22)

KSE: Szele Anikó, Greksa Zsófia, Szigeti Anna, Fehérvári Anna, Dabis Ágnes és Kovács Patrícia.

Csere: Király Kíra és Fekete Gréta

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó