Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Lefutottuk a KORONAfm100 szülinapi kilométereit

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-04-01 19:53:11

A futó társadalom bevált szokása, hogy a születésnapokat, évfordulókat mivel mással, mint futással ünneplik meg. A Kalocsai Földön Futók, és vezetőjük, Posztobányi Zoli - futónagykövet egy ilyen szülinapi futásra hívta ki hallgatóinkat és rádiónk stábját! KIHÍVÁS ELFOGADVA!

Hirdetés

Hirdetés

Sőt, nem hogy elfogadva, kipipálva! Hála a kalocsai futóknak és néhány vállalkozószellemű hallgatónknak.

Posztobányi Zoli olyan fanatikus (a szó legjobb értelmében :) ), hogy akár egyedül is lefutotta volna a 17 km-t az Érsekkertben. De lévén majd harmincan összejöttünk, "szétdobtuk" a kilométereket és közösen rottuk le a 17 év 17 km-ét. Stábunkat Füsti és Szilva képviselte, akik szintén nyúlcipőt húztak és lefutották a maguk kb.600 méterét.

Füsti első körön 17 métert (!) vállalt be, azt is nehezített pályán, sajátos módon, csak hogy vicces legyen! ÍGY:

GALÉRIA a futásról ITT!

A békalábas bemelegítés után pedig Poszti vezetésével elindultunk, sőt, túl is teljesítettük a küldetést! Volt olyan lelkes hallgatónk, aki többet is futott, így letudtuk rádiónk 18., sőt 19. szülinapját is! :) Huszty Béla például EGYMAGA teljesítette a 17 km-t! Bravó! A szülinapi futáson volt négylábú futónk (nem is egy), babakocsis futó anyunk, színes parókás profink, bicajos kísérőnk, sportos plüssmackónk és a sor végén két lihegő rádiós :D.

A végén természetesen nem maradt el a koccintás, sportemberek lévén szigorúan kölyök pezsgővel, aztán hallgatónk által készített pogácsával és itókával ünnepeltünk!

Kedves Földön Futók, köszönjük a kíhívást! Jövőre veletek (még többen) ugyanitt!!!!

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó