Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Leander a DALban, Leander a Caféban

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-12-16 12:10:13

Teljessé vált "A DAL" című műsor elődöntős előadóinak listája. Az Eurovíziós Dalfesztivál előszobájaként emlegetett hazai válogató január 24-én startol majd a közszolgálati televízó műsorán. Az előadók három hétvégén keresztül mutatkoznak be a zsűrinek és a tévénézőknek, Önöknek, nektek, nekünk. A már nyilvánosságra hozott 30 név között bogarásztunk... És legnagyobb örömünkre a több ismerős és néhány ismeretlen név között ott volt a kalocsai származású zenész, Köteles Leander zenekara, a Leander Rising! Jeeeeeeeee! Naná hogy felhívtuk "földinket" a KORONAcafé-ban!

 

Egy zenészt felhívni, - aki hajnalig a stúdióban húzza, nyomja, keveri, tekeri, énekli - a műsorvezető számára igazi "próba-szerencse" szitu, de nekünk összejött. Sőt, felébresztenünk sem kellett! Köteles Leanderre csörögtünk, hogy gratuláljunk neki és bandájának!

Leandernek nem új a műsorban való szereplés, hiszen tavaly, vagy tavalyelőtt, vagy most mikor is (még Leandert is összezavartuk:) ) - Keresztes Ildikó adta elő a kalocsai zenész "Nem akarok többé játszani" című dalát, amelyben ő maga zongorás kísérettel .

A Leander Rising frontembere megpendítette dala "bonyolult" témáját, beszélt az ellenfelekről, akiknek egy részéről még nem hallott és szóbakerült az "ösztön-zene" is.

Ja, de nem tettük fel neki azt a kérdést, amire a közrádióban kategórikus választ adott, és amit "a nap dumájának" is kineveztünk. De természetesen megemlékeztünk róla.

Mindenről itt hallhatsz többet:

Ezt meg hallgasd:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó