Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Le a régi hűtővel!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-09-07 10:30:47

Akár nyert, akár nem, ITT van néhány hasznos tipp a cseréhez!

A héten már meg kellett kapnia a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium e-mailjét, amelyben arról értesítik nyert-e vissza nem térítendő támogatást hűtőcserére, persze, ha pályázaott egyáltalán. Ha nem tartozik ebbe a körbe, akkor is megér néhány percet a szakértő összefoglalója arról, hogy hogyan hasznosíthatja ezt a tendert, ha legközelebb kiírják. Nem vicc: több tízezer forinttal dobja meg az állam, ha energiatakarékos készüléket venne!

Hirdetés

Hirdetés

Támogatott tartalom:

Véget ért a pályázat, kimentek a levelek, 60 napon belül vásárolnia kell egy új, minimum A+-os hűtőt, ha élni szeretne az akár 45 ezer forintos, vissza nem térítendő állami támogatással! Nincs előfinanszírozás, a vásárláskor már nem kell kifizetnie a nyert összeget, csak a különbözetet. Jobb a vételhez tapasztalt forgalmazót választani, nehogy elcsússzon valami apróbetűs részen. Ezért volt a KORONAcafé vendége Kübler László, a kalocsai Trinit Műszaki Üzlet vezetője.

A szakember A-Z-ig leírta mi a teendő a nyertes pályázat esetén. Érdemes megjegyezni: a folyamat ezen a ponton már nem túl bonyolult, csak egy nyomtatványszám és a születési idő kell. Fontos azonban hogy csak akkor tudja érvényesíteni a kedvezményt, ha leadja a régi hűtőjét. Alternatívát erre is kínált a boltvezető, íme:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó