Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Kriszti és Jani Horvátországig adogatott

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-07-29 06:16:52

A weboldalunkat ért hackertámadás miatt sajnos elszálltak a korábbi bejegyzéseink a #KORONAfm100FantasztikusNyár idei strandpróbáinak győztesiről írott beszámolóink - de próbáltuk menteni a menthetőt. Íme, a legutóbbi megmérettetés győztes-párosa.

A hét végén ismét a KORONAparton gyűltek a KORONAcafé napi kérdéseire jól válaszoló, szerencsés kisorsoltak, aki két helyért küzdöttek az augusztus végn Horvátországba induló rádiós járatra. Az időjárás nem mindenkinek kedvezett, néha-néha ugyanis a kelleténél nagyobbat kapott a szellő a tollasladbába, a nyaraló-jelöltek arcába tűző nap pedig ugyancsak komoly megpróbáltatásnak vetette alá hallgatóinkat.

Nézze meg a strandpróbán készült fotógalériát IDE KATTINTVA!

Ennek ellenére Krisztinek és Janinak sikerült midnenkit maga mögé utasítva 15 oda-visszával nyernie - mint rádiónknak elmondták, a múlt heti viharban, szélben is az utcán gyakoroltak, még egy kisebb csörtéjük is volt, de minden jó, ha jó a vége - ők már biztosan mehetnek Horvátországba a #KORONAfm100FantasztikusNyarának minden kínálatát kiélvezve. Halljuk, hogyan örültek ennek!

Ne feledje, van még lehetőség bejutni arra a bizonyos buszra, a szállóba és a meseszép horvát tengerpartra - nincs más dolga, mint minden reggel követni az eseményeket a KORONAcafé műsorban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó