Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

Közveszélyes teheneket lőttek agyon

Szerző: Gábor János, – 2010-02-10 12:35:45

Lelőttek a rendőrök két tehenet Németországban, mert az állatok a nagy forgalmú, A1-es autópálya közelében kószáltak - közölték a német hatóságok szerdán, miután az eset miatt állatvédők felháborodva bírálták a rendőrséget. A hatóságok közlése szerint a két jószág egy farmról kóborolt el szerdára virradó éjszaka.(a kép illusztráció)

A rendőrség szerint mindent elkövettek, hogy elcsalogassák az állatokat, helikopterrel terelték őket, és még egy társukat is odavitték a gulyából, hátha annak láttán, elmennek az autópályától. A rendőrség szerint a két tehén súlyos baleseteket okozhatott volna, ha nem teszik őket ártalmatlanná. Állatvédők szerint altatólövedéket is használhattak volna a rendőrök a helyett, hogy lelövik őket.

"Az állatorvosok és vadászok sem tudták elkapni a teheneket a sötétben, minden megoldás kudarcot vallott, miközben a tehenek egyre közelebb mentek az autópályához, nem maradt más hátra, le kellett lőni őket"- mondta a Németország nyugati részén lévő Unna város rendőrségi szóvivője.

FH, hirszerzo.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó