Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Köszönetet mondott a város a KFC-nek

Szerző: Vörös István, – 2012-06-01 12:53:28

Ünnepélyes keretek között, a Városháza dísztermében mondott köszönetet Török Ferenc, Kalocsa polgármestere a KFC csapatának, kupagyőzelmük elismeréseként. A Kalocsai Futball Club focistái a Magyar Kupa megyei döntőjét nyerték meg.


Május 23-án, Kunszálláson rendezték meg a Magyar Kupa Bács-Kiskun megyei döntője, ahol a Kalocsai FC együttese magabiztos játékkal kényszerítette térdre az előzetesen esélyesebbnek tartott házigazda „kunok” csapatát. A Gojtán István edző által vezetett csapat akkor 1-3-ra verte a kunszállásiakat, és ezzel a megye legjobbjai lettek. Épp ezért Török Ferenc polgármester fontosnak tartotta, hogy a fiúk kitartó munkáját megköszönje.


– Azzal, hogy önök megnyerték ezt a kupát Kalocsa város hírnevét öregbítik tovább. A sport életünk egyik fontos eleme, a csapatsportnak pedig különös szépsége, hogy együtt kell küzdeni, és az ilyen játékosok az élet más fontos területein is csapatjátékosok lesznek, nem sportoló társainknál jobban megállják a helyüket – kezdte köszöntőjét a város első embere. Majd így folytatta: reméljük, hogy az elmúlt másfél év fényében már látszik, hogy ez a városvezetés komolyan gondolja, hogy szükség van a sportra, illetve azok támogatására és sportlétesítmények rendbetételére. Jelenleg is fontos és komoly sportfejlesztések folynak a városban, aminek a megteremtésén nagyon sokat dolgozunk. Gondolok itt az épp készülő műfüves pályára, illetve az infrastruktúra rendbetételére. Reméljük, hogy fejlesztéseinkkel egyenes arányban a sportágak is fejlődni tudnak Kalocsán. Annyi mindenesetre biztos, hogy a mai találkozó apropója jól mutatja: Kalocsán érdemes költeni a sportolókra.


 A köszöntőt követően Török Ferenc pezsgővel koccintott a KFC futballistáival, majd jó hangulatú beszélgetés zárta az összejövetelt.

(Kalocsai Önkormányzat)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó