Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

KORONApart + Hartai Kolbászház = NYARALÁSÉLMÉNY!

Szerző: Gábor János, KORONAfm100 Fantasztikus Nyár – 2014-07-21 21:34:17

A KORONAfm100 Fantasztikus Nyár Szelidre vezetett...

... a déli parton belül pedig a KORONApartra, ahol a Hartai Kolbászház menüjét és a tó legmenőbb szabadtéri klubjának, a KORONApartnak a vendégszeretetét élveztük! A hétfői strandprogram több szempontból is nagy ötlet volt. Egyrészt iszonyatosan hamar beteltek a helyek, másrészt családias hangulatot idézett a tó, harmadrészt pedig alighanem jó egy hétig ez volt az utolsó igazán kánikulai nap, ami vízpartért üvölt!

Teljes galéria ITT!

Nos, a KORONAfm100 Fantasztikus Nyár harmadik játékhetének (négy lesz!) első napján jelentkezett tizenötök sem bánták meg, hogy hamar rácsaptak a telefonra a kihirdetés után.

Teljes galéria ITT!

A vegyes összetételű csapatból akadt kisgyermekekkel érkező anyuka, vidám nyugdíjas-csapat, cserfes kamasz és kedves párból is kettő. Velük beszéltük meg a nap végén, hogy mi esett a legjobban:

A vendégek után persze megszólaltattuk Róth Zoltánt, a Hartai Kolbászház üzletvezetőjét, aki kisebb családi alakulattal érkezett, hogy megfőzze a csapatunknak a paprikás krumplit, úgy igazán hartai módra - a megfelelő, de titkolt összetevőkkel...

Teljes galéria ITT!

Titkolta legalábbis a tegnapi KORONAcafe-ban vele készített interjúban, ám a helyszínen már elárulta: az extra ízvilág nem a szokatlan összetevőkön, sokkal inkább a tájjellegű élelmiszereken múlik:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó