Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

#KORONA18 #VivaLasVegas: ez Brigi estéje volt!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-05-07 12:01:47

Szombat este Fortuna kegyeire bíztuk a 18 éves KORONAfm100 #VivaLasVegas szülinapi játékának 18 szerencsés nyertesét és az egy estére kaszinóvá vált Belvárosi Kávéházban ruletten döntötte el a szerencse istennője, ki juttat közülük egy hétre Vegasba.

hirdetés

hirdetés

Izgalomban nem volt hiány, gyakorlott krupiénk, Adrienn elmondása szerint "kaszinós pályája" során olyan tapintható csenddel és izgalmakkal még nem találkozott, mint szombat este Kalocsán.

A három döntős "összecsapását" egy-egy elődöntő előzte meg, ekkor derült ki, kik lesznek a mindent eldöntő forduló játékosai, akik közül egy a párjával egyhetes Las Vegasba szóló utat nyert rádiónktól.

Fentebb végignézheted az utolsó fordulót, amelyet élőben közvetítettünk a KORONAfm100 facebook-oldalán (amit reméljük, már be is lájkoltál), de fotókat az Instagram-oldalunkon is posztoltunk (szintén köszi, ha követsz bennünket), most pedig megérkezett a több mint száz fotós galéria, amit ide kattintva találsz!

 

Köszönjük, hogy velünk játszottatok - követted az eseményeket, amelyek rövidesen ismét felpörögnek!

Hisz tudod, közeleg a nyár... #VivaLasVegas játékunk nyertese egyébként a hétfő reggeli #KORONAcafé vendége lesz - találkozz vele az éterben!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó