Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

KORONA18: Fuss velünk!

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-03-29 11:00:13

Hogy lesz-e ebből félmaraton, az csak Önön múlik, a kalocsai futó közösségeken biztos nem fog... és rajtunk sem :)! A Kalocsai Földön Futók és a Futóbarátok facebook csoport szülinapi kilométer számlálásra hívja ki Önt és a 18 éves KORONAfm100 stábját. Stílusosan pénteken 1,8 éééééés másnap 18 kilométert futunk. Ugye, velünk tart?

Hirdetés

Hirdetés

A futóknál hagyomány, hogy egyénileg, vagy közösen futják meg az évfordulók, szülinapok számát. Ezt természetesen kilométerekre váltják át. A Kalocsai Földön Futók már tavaly is megleptek minket egy ilyen futós kihívással, akkor hallgatóinkkal közösen 17 km-t futottunk (felosztva persze :) ) az Érsekkertben. Emlékezetes volt, hogy Füsti az első 17 métert békatalppal a lábán tette meg.

Ezt is felelevenítette Posztobányi Zoli, kalocsai futónagykövet, aki Önt is várja pénteken, 16 órakor a KORONAfm100 stúdiója előtt. Csak ámultunk, amikor Zoli "mellesleg megjegyezte", hogy ő szolid 110, míg Huszty Béla ennél is szoldabb 190 km-t tudott le a hétvégén a Balaton Szupermaratonon. BRAVÓÓÓ! Mi azért ennyit nem várunk el senkitől, de reméljük, sokan állunk rajthoz pénteken. Részletek Posztobányi Zolitól:

 Úgy fogalmaztunk, hogy a pénteki 1,8 km afféle bemelegítés lesz a másnapra! A KORONAfm100 18. szülinapján, április 1-én, szombaton 18 km-t futhatnak a legvagányabbak a Futóbarátok facebook csoport tagjaival.

 Ez 3*6 km-es táv. Aki akar egy, vagy kettő vagy akár mindhárom kört bevállalhatja, mi piszkosul örülni fogunk. A start itt is a Negyvennyolcasok tere, de egy kicsit hamarabb, 15 órakor találkozunk, hogy stílusosan, aki bevállalja a 18 km-t, az 18 órára vissza is érjen a rádióhoz. A többiről meséljen Török "Töce" Tibor:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó