Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Korona Part, lángos és mézédes amerikai!

Szerző: Gábor János, – 2013-08-01 13:52:46

A Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár tegnapi programja talán az egyik leghangulatosabb délutánt hozta hallgatóinknak: a Korona Parton lángosoztunk és strandoltunk, aztán a "mézédes amerikai" szlogen gazdája, Ferenc kukoricázott velünk (KATT a már slágerszámba menő rikkancs-produkcióért a cikk alatti lejátszóra). A buszos kirándulás nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen a csapat - amint megérkezett a Szelidi-tó mellé a buszunk - máris szétszéledt a vízparton.


A teljes galériát ITT találod!

A késő délutánra elosztottuk a lángossütést, meg a főtt kukoricát, de a végeredmény így is az lett, hogy elnehezedetten pihegtek a vendégek a jóllakottságtól. Aki épp\' nem "csobogott", néhány üdítővel és sörrel, valamint parti sétával, vagy napozással múlatta az időt. Élménybeszámolójuk, "hangalapon", a lenti médialejátszók alatt...


A kép - egyelőre - illusztráció!

A mai nappal kicsit ellentmondunk mindennapi közlekedési híres jókívánságainknak, ugyanis off-road-ozni visszük a Reggeli Gyorsban bejelentkezett 15 hallgatót! A Kalocsai Off-road Club (rövidítve, stílusosan: KOC) pilótái és autói segítségével hajmeresztő autós mutatványok jönnek! Beszámoló és gazdag fotógaléria holnap!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó