Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Korona LIVE: együtt \"pálinkázunk\" a héten, majd Roxette és Shakira jön!

Szerző: Vörös István, – 2011-08-01 09:02:06

Ilyen még nem volt a Korona LIVE indulása óta. Azt már bizonyosan mind észrevettétek, hogy a műsor szerkesztői mellett Ti vagytok azok, akik "rámondják" az áment háromhetente, arra, hogy kinek a koncertjével folytassuk. Láttunk már elsöprő fölényt, találkoztunk már "futottak még" számba menően elenyésző vokssal, de ilyen szoros fej-fej mellett haladást, mint a mostani kínálatban, még nem tapasztaltunk!



Örülünk a rendhagyó eredménynek, mert ez azt jelenti, hogy erős "hármasfogatot" sikerült összeállítani, ami bizonyára az éterben vagy on-line is elnyeri a tetszéseteket péntek esténként 20 órától.


Így zenél a MCL élőben!

A szavazás végeredményének értelmében augusztusban a Magna Cum Laude hazai formáció jubileumi koncertjével folytatjuk, melyen olyan kedvencek csendülnek fel többek között, mint a Te légy most, a Pálinka dal, a Gondatlanságból elkövetett emberölelés, vagy a Vidéki sanzon. Ez azonban még nem minden! A színes repertoárnak további különlegessége, hogy a hazai könnyűzene ismertebb arcai - vagy esetünkben hangjai - is feltűnnek az előadás során, hiszen vendégművészként közreműködik Lukács László (Tankcsapda) és Márió (harmonikás) is. Jól hangzik, igaz? Akkor ne hagyd ki péntek este - hangolj a 100-ra és mi elviszünk a Magna Cum Laude koncertjére!

A folytatásról később tájékoztatunk, ugyanis egy olyan helyzet alakult ki, amivel még nem találkoztunk: nevezetesen a legendás pop-duó, a Roxette és a szőke démon, Shakira holtversenyben lett a második.



Egy biztos, a héten jön a Magna Cum Laude, aztán a szerkesztők feldobnak egy érmét, vagy ráböknek a monitorra, hogy mi legyen: Sharika, vagy Roxette?

Igazából felesleges aggódni, hiszen már volt szerencsén belehallgatni a felvételekbe, és garantáltan egyik sem okoz majd csalódást a vagány, bulizós és pörgős zene szerelmeseinek! További fejleményekért nézz vissza később és köszönjük a voksokat!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó