Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Korona LIVE: Amy és zenekara tartolt

Szerző: Vörös István, – 2011-08-22 11:02:06

Ismét szavazásra bocsátottuk, kik lépjenek színpadra az FM 100 képzeletbeli koncertarénájában. A voksaitok alapján Amy Macdonald filharmonikus aláfestésű koncertje lett a legnépszerűbb, de nem sokkal maradt le a Guns N\'Roses sem... Charlie ezt már nem mondhatja el magáról.


Amy és a zenekar (egy kis szelete)

Az elkövetkező hetekben tehát igazi koncertínyencségekkel szolgálunk a Korona LIVE-ban, köszönjük a szavazatokat, mellyel Ti is kivettétek a részeteket rádiónk műsorának zenei szerkesztésében.

Amíg a zenei promó elkészül, íme, egy újabb ízelítő Amy luxemburgi koncertjéből, melyen a Német Rádió Filharmonikus Zenekara közreműködik, nem is akárhogyan! Hallgasd csak:


Amy Macdonald: Mr. Rock & Roll (Luxemburg 2010)

Az énekesnő "A Curious Thing" című nagylemezének különleges kiadványán szereplő koncertfelvétel egyedi hangzásvilága és Amy összetéveszthetetlen hangja igazán sajátos virtuális koncertélményt ad majd mindenkinek, aki ezen a héten és követi a LIVE-ot!

Következő héten a mindössze pár szavazattal alul maradt rocklegenda, a Guns N\'Roses koncert best ofjával folyatjuk, majd letoltunk egy kis jeget dupla whiskeyvel, aki pedig ehhez elmaradhatatlan: a rekedt hangú kedvenc, Charlie.


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó