Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár: wellness és lovaglóiskola!

Szerző: Gábor János, – 2013-07-30 17:38:33

A Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár két programjának beszámolójával is adósok vagyunk: múlt pénteken Mike Szilvia és Vörös István a Kalocsai Gyógyfürdő és Uszodába kísérte a vendégeinket, míg Lukács Kata tegnap a Kisfoktőn található Kalocsai Lovas Egyesület pályájára vitte a főleg gyerekekből álló "tizenötöket"...

A múlt péntek ennél nyáribb már nem is lehetett volna: jócskán 30 fok feletti időben, verőfényes napsütésben tobzódhattak azok, akik kellően szemfülesek voltak, és a Reggeli Gyorsban lecsaptak a 15 uszodai belépőre. A jeggyel persze nem "csak" az úszó- és gyermekmedence, vagy éppen a nyárra szabadtérivé varázsolt termálfürdő állt rendelkezésükre - a helyszínen Busáné Irén, az intézmény munkatársa sorshúzással küldte egyéb szolgáltatásaik igénybevételére a hallgatóinkat! Volt akinek szolárium, másnak szauna, vagy éppen masszázs járt! Köszi!!!


Mike Szilvia is nekivetkőzött... Az összes képet ITT találod!

A hétfő már szárazabb körülmények között telt a vendégeinknek - patás-szőrös késő délutánt csaptunk! Az időben jelentkezők (sokuk gyermek volt) lovaglóiskolába mentek animátorunkkal, Lukács Katával. A kicsik és érdeklődő szüleik, kísérőik gyönyörű hátasok között válogathattak, és persze ellenőrzött körülmények között, a Kalocsai Lovas Egyesület gondozói, munkatársai segítségével kaphattak nyári élményt! Igaz, volt, aki nem érte a lovakkal, és az istálló talicskáját is kipróbálta, ám akadtak olyan vagány kezdők is, akik azonnal felálltak a nyeregre (igen: nem a nyeregBEN)... Katt a galériáért!



Ma alighanem a Korona Fm100 - Fantasztikus Nyár leglátványosabb képeit készítik majd vendégeink és a rádió kísérői, hiszen Füstös Éva és Németh István a Reggeli Gyorsban a kalocsai Főszékesegyház rendkívüli látogatására gyűjtötték a hallgatókat. A  műemlék felújítás zárva van, és csak a mi kedvünkért nyitja ki az átépítést vezető főmérnök, Vörös Márta. A látogatás után egy jóízű koktél, vagy fagylalt is jár a "tizenötöknek" - a Belvárosi Dallmayr Kávézó jóvoltából! Beszámoló és galéria szerdán! A következő program holnap reggel 7 órától lesz nyilvános - tessék fülelni az Fm100 a Reggeli Gyors műsorát!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó