Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Könnyű pontokat szereztek az Éjsolymok

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-07-02 10:00:00

A foktői Éjsólyom Íjász Sport és Kulturális Egyesület Ásotthalomra látogatott a Dél-Alföldi Régió 3D-s bajnokságának első fordulójára.

Hirdetés

Hirdetés

A rendezésben az éjsolymok is segítettek, de természetesen több versenyzőjük is lövészállásba állt. Bár a foktőiek felkészülten érkeztek a versenyre, ott mégis több olyan kezdő íjásszal találkoztak, akik nem csak a 3D-s íjászversenyek szabályaival, de még a korcsoportok beosztásával sem voltak igazán tisztában, így a reggeli kezdés a déli órákra tolódott. A verseny azonban minden résztvevőt kárpótolt, hiszen a nagyszerűen kialakított nyomvonalú pályákon könnyed, jól eltalálható célokat helyeztek el, így a rutinosabb íjászok igen jó eredménnyel végezhettek.

A foktői éjsolymok közül Gera Ferenc a vadászirányzékos csigás felnőtt kategóriában, míg Beszedics Béla a csigás kategóriában állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A hölgyek csigás kategóriájában Czár Katalin második helyen végzett, míg az uraknál Kis Lajos tradicionális vadászreflexes osztályban, Szluka István pedig csigás kategóriában lett bronzérmes.

Fotók: Éjsólyom Íjász Sport és Kulturális Egyesület - facebook

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó