Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Könnyed győzelemmel zártak a röplabdás lányok

Szerző: , Forrás: Kalocsai SE – 2015-11-26 11:38:19

Az elmúlt hétvégén idén utoljára léptek pályára az NBII-es Kalocsai SE röplabdacsapata. Kováts Ágnes edző lányainak ellenfele a tavaly újoncként induló és az idei évre jelentősen megfiatalodó Ikrény csapata volt.

Hirdetés

Hirdetés

Tavaly ez a gárda idegenben okozott nekünk meglepetést így mindenféleképpen győzelemmel szerették volna a mérleget a javunkra fordítani. Néhány ismerkedő labdamenet után a kalocsai lányok tetemes előnyt csikartak ki, melyet a szett végére még növelni is tudtak. A második szettben teljes kapacitásra kapcsoltak Szigeti Annáék, nyitásaik nagyon hatékonyak voltak, így simán megnyerték a második szettet is. A harmadik szett már jutalomjáték volt, nem is tartott egy óráig a mérkőzés, ami pedig aránylag ritka a három nyert szettig tartó játékban. A könnyed kalocsai győzelemmel a lányok felléptek a negyedik helyre.

A juniorok találkozóján már közel se volt ilyen sima a játék, két szoros szett után a harmadikban simán kikaptak, így egy kellemetlen 3:0-s vereséget szenvedett a fiatalok gárdája.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó