Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Költöztünk, MEGJÖTTÜNK! Az első képek a Korona Partról!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-10 08:10:52

Sziasztok! Az első bejegyzések a Korona Partról. Kezdjük ott, hogy tegnap este technikusok és mérnökök árasztották el a kalocsai sétálóutcában lévő látványstúdiónkat, azzal a céllal, hogy rendesen szétkapják az egészet. A Syscorp mérnöke, Gál Csabi (balra) és Jonácsik Atilla hangmérnök egymáson átmászva dolgoztak együtt. Előbbi még kábelt rángatott, utóbbi a keverőpultot "mentette":



A szakemberek ténykedése hatására pillanatok alatt került dobozba a stúdió minden alkatrésze. Annyira gyorsan dolgoztak, hogy mire észbe kaptam: fotózni kellene, már csak néhány elcsomagolt kábelt találtam a töküres stúdióban:



A felszerelések elszállításához igénybe vettük jó néhányunk autóját (khm: van behajtási engedélyünk):



A munkálatok éjszakai szakaszából diplomatikusan kivonultam, hogy ma a Reggeli Gyors kezdete előtt, 3/4 6 magasságában a tavaly óta várt látvány fogadjon:



Na meg a terasz, ami megújult tavaly óta...



Már hagyományszerűen, persze idén is gyorsan megörökítettem az első itt töltött reggel első pillanatait a stúdióról (hé, tavaly is én kezdtem?).





Napsütéses, szép nyarat! Mostantól mindenki kövesse fokozott figyelemmel a "Part-bloggá" alakult Koronás hírek rovatot. A Part minden eseményét itt osztjuk majd meg Veletek. Gyorsan olvassatok például a jövő heti hivatalos nyitóbuliról, ahol Dévényi Tibi bácsi néhány közönség közé szórt pöttyös labdájára EFOTT-hetijegyet ragasztunk!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó