Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Még nem kerek a lányok játéka

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-01-30 09:22:11

A KKC női csapata egy szenvedős győzelemmel kezdte a bajnokság tavaszi felvonását. Kolics János a jobb folytatás érdekében kemény edzőpartnert választott a lányoknak, mégpedig az NBII-es Dunaújvárosi gárdát, akik javarészt az ottani kézilabda akadémia neveltjei, és akiket például a kalocsai Facskó Petra is erősít.

Hirdetés

Hirdetés

Az osztálykülönbség természetesen látszott, de a KKC-s lányok kifejezetten jól megállták a helyüket, és az edző egyértelműen elégedett volt a látottakkal.

A Dunaújváros elleni felkészülési meccs, amolyan felhangoló is volt a bajokság folytatására. Bár ősszel igen nehezen tartotta itthon a pontokat a Bácsbokoddal szemben a KKC női csapata, annak érdekében, hogy a mieink megtapadjanak az élbolyban, elvárta a győzelmet. Ezt a lányok hozták is, hiszen 9-14-es félidő után17-21 arányban arattak sikert Bokodon. Az edző mégsem teljesen elégedett.

A lányokra szombaton, 16 órakor újabb kihívás vár. A Miklós KC ellen is sikerült az ősszel győzelmet aratni, egy igen gólgazdag mérkőzésen. Az edző azonban felhívta a figyelmet arra, hogy az eddig látott játék a folytatásban "kevés lesz":

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó