Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Koccintás Nap: Hajós a legkedveltebb!

Szerző: Gábor János, – 2013-09-23 10:43:06

Amint arra a törzshallgatók nyilván emlékeznek, a Reggeli Gyorsban több felvonásban is foglalkoztunk a jellemzően nyár végén, ősz legelején esedékes Koccintás Nap rendezvénnyel. Az országos kezdeményezésnek naná, hogy mindig részese a Hajósi Pincefalu, és mint kiderült, nem hiába: a hétvégén a Hungexpon rendezett mezőgazdasági kiállításra meghívták a Vintegro Pinceszövetség borászait, hogy a hivatalos eredményhirdetésen Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter személyesen adhassa át nekik a „Magyarország Legkedveltebb Borvidéki Települése 2013” díjat.


(Az okleveleket tartva, balról jobbra: Klajó Csaba, Oszvald András, Hodován Zsolt és Huber János, a díjátadó után. Fotó - Vintegro Pinceszövetség)

A Hajóson végül 3098 vendéget vonzó Koccintás Napja apropóján nekik ítélt kitüntetés nem csupán elismerés, felelősség is - ahogy arról a mai Reggeli Gyorsban Huber Jánossal, a szövetség elnökével beszélgettünk. A borász egyetértett a felvetésünkkel, és megerősítésként gyorsan hozzá is tette: a kitüntetés hatására azóta több meghívást is kaptak, hogy országos, gasztronómiához kötődő rendezvényeken mutassák be boraikat. Az egyik ilyen rendezvény a Sziget Fesztivált is szervező cég Gourmet Fesztiválja lesz! Részletek az alábbi lejátszóra kattintva!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó