Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Klasszis teljesítmény és akaraterő tartotta itthon a KKC pontjait + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-11-14 12:44:48

A Kalocsai KC ifjúsági és felnőtt gárdája szombaton hazai pályán folytatta a bajnokságot. Míg a Szvétek Balázs vezette juniorok a veretlenségüket tartották meg a vendég Hőgyész ellen, addig a felnőtt gárda nagy csatában tudta le az ősi riválist.

Hirdetés

Hirdetés

Míg fiataljaink a III. osztályú ifjúsági bajnokság listavezetőjeként az elmúlt időben talán "túl magabiztosan" is álltak pályára és olykor a tűzzel játszva vettek félvállról egy-egy mérkőzést, addig ennek a hozzáállásnak most a nyoma sem látszódott. Egy kiskaput, egyetlen lehetőséget sem hagytak a vendégeknek arra, hogy felbátorodva esetleg csak megkérdőjelezzék is a mérkőzés végkimenetelét. A KKC-s juniorok a Hőgyész ellen bravúros játékkal, 28-20-ra hozták a meccset. Az edző maximálisan elégedett volt srácaival, akik az első pillanattól komolyan vették a találkozót.

A Kalocsai KC NB II-es felnőtt csapata a fájó, bajai pontosztás után szombaton, hazai pályán fogadta az ősi rivális Hőgyészt, amely játékosai közül többen magasabb osztályban is játszottak már és közel kétszer olyan hosszú cserepaddal érkeztek hozzánk, mint amivel a mieink rendelkeznek. Kolics János fiai azonban felvették a kesztyűt és 18-14-es félidő után 31-26 mellett tartotta itthon a pontokat.

Galéria a felnőttek mérkőzéséről ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó