Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

KKC: Egy győzelem, két vereség

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-11-24 11:28:05

A Kalocsai KC három csapata, három különböző helyszínen meccset a bajnokságok legutóbbi fordulóiban. A lányok itthon a Bácsalmás ellen vívtak rangadót, az ifisták Paksról hozták a kötelező pontokat, míg a felnőtt gárda a Komló vendégszeretetét élvezte, de sajnos pont nélkül tértek haza.

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai KC megyei bajnokságban szereplő női csapata szépen kezdte a bajnokságot. Kolics János lányai 6 kört veretlenül hoztak, míg az örökös bajnok Kiskunhalastól vereséget szenvedtek. Alföldi Babették a hétvégén rangadóra készültek, ahol a KKC-vel pontegyenlőségben  második Bácsalmást fogadták. A mieink nagy erőkkel készültek a találkozóra, amely hozta is a várt izgalmakat. Az első félidőben egy góllal voltunk lemaradva, míg a végjátékban a vendégek jobbak voltak, és 24-27 mellett vitték a pontokat Kalocsáról. Kézis lányaink jelenleg a tabella 3. helyén állnak. Az edző elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről.

A Kalocsai KC ifistái azonban újabb akadályt vett, hiba nélkül. A Szvétek Balázs dirigálta juniorok egy eddig ismeretlen ellenfélnél, a Paksnál vendégeskedtek. A mieink jelenleg veretlenül vezetik a tabellát, amelynek középmezőnyében foglal helyet az ellenfél, így a KKC volt a találkozó esélyese, amelyet 25-30-as eredmény után pontokra is váltottak, tartva 100%-os mutatójukat, tudtuk meg Szvétek Balázstól.

A Kalocsai KC felnőtt csapata a Komlónál vendégeskedett, ahol nehéz lett volna megjósolni előre az eredményt, hiszen a hazaiak komoly utánpótlással rendelkeznek, emellett NBI-es csapatukból bizony vissza-visszajátszanak a meghatározó játékosok. A Komló-KKC meccs előtt a Komló NBI-es csapata a Fradival meccsel, ahol bevetették azon játékosaikat, akik a mienk számára az NB II-ben nem ismeretlenek, így a Kolics-legények ellen ezen játékosok többsége nem játszott. A mieink bár Kanalas Norbert nélkül és a meccsen lesérült Romsics Lacit nélkülözve álltak ki, mégis esélyesek voltak az egy pontra, amelyet a végén nem sikerült megkaparintani, 26-25 mellett, igazi szívjátékkal, de otthagyták a pontokat Komlón.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó