Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Kiszivárgott Madonna forgatókönyve

Szerző: Vörös István, – 2011-06-27 10:20:46

Mostanában - a korábbi híradásokkal ellentétben - mintha gyülekeznének a viharfelhők Madonna második saját rendezésű filmje, a VII. Edward brit trónörökös és Wallis Simpson románcát bemutató drámája fölött. Nem elég, hogy a W.E. állítólag nem muzsikált fényesen a teszt-vetítésen, néhány napja a film teljes forgatókönyve kiszivárgott a neten.



A Daily Mail beszámolója szerint szerint a New Yorkban tartott próbavetítésen a film nem szerepelt fényesen és bennfentesek informátor úgy véli, a mozinak "nincs sok értelme és sokkal inkább hasonlít egy parfüm-reklámra, mint játékfilmre".

Nos az információ-forrás megbízhatóságát illetően elképzelhető, hogy a fenti szösszenet valóság-tartamából gyököt kell vonnunk, már csak azért is, mert a W.E. állítólag már forgalmazóra is lelt. Ennek ellenére a "belső ember" azt írja:

"A forgatókönyv elmegy. Ugyan azt sugallja, hogy Wallis Simpson rengeteg áldozatot hozott 1936-ban, hogy Edwarddal lehessen, többek között feladta, hogy gyermeket vállaljon - az ötletet azonban nem bontják ki. Minden felszínes és csak stilárisan kidolgozott - nincs narratívája és érzelmi töltete."

Apropó forgatókönyv: az augusztusban új stúdióalbumán dolgozni kezdő énekesnőt valószínűleg az sem dobta fel, hogy a nyilvánosságtól teljesen elzárt filmes munkálatok gerincélül szolgáló forgatókönyv az első betűtől az utolsóig felkerült az internetre a napokban. Ugyan Madonna csapata valószínűleg mindent megtett, hogy megállítsa a dokumentum közkézre jutását, mindannyian tudjuk, hogy ami egyszer a hálón landol...




Olvass többet a témában:
W.E.: Csaknem kész Madonna második rendezése
Már biztos: Velencében debütál Madonna filmje
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó