Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Kilőttük a pávián piros...

Szerző: Gábor János, KORONAfm100 Fantasztikus Nyár – 2014-07-31 21:38:00

A KORONAfm100 Fantasztikus Nyár meszesi íjászkodással folytatódott

Soha rosszabb időt, amikor azt hisszük bármelyik percben leszakadhat az ég. A nap első felében, amikor a tizenötök szerveződtek, még úgy tűnt, simán lehet a tegnapihoz hasonló felhőszakadás. Nem így lett, sőt, tökéletes nyári időben, 30-32 fokban élveztük a meszesi Duna parton lévő önkormányzati üdülő vendészeretetét. A Kalocsai Vagyonhasznosítő Kft. a helyet, a Sárköz íjász Egyesület a programot, a kalocsai Piac téren lévő Jagicza Húsbolt pedig a vacsorát biztosította. Köszönjük!

Teljes galéria ITT!

Jenei Attila (a legalsó képen balra), az íjászok vezetője örömmel vett észre a sorok között igazi őstehetségeket, akikkel hamarosan hivatalos keretek között találkoztak. Egyébként szerinte is kicsit morbid volt a pávián, mint 3D célpont, de ez simán bele kell férjen egy igazi íjász ingerküszöbébe - főleg mert néhány versenyen direkt meglepő célt tesznek a versenyzők elé.

 

Teljes galéria ITT!

A mai programot imádták a résztvevő hallgatók is: mint mondták, elképesztő gyorsasággal jöttek bele az íjászatba, pedig tényleg volt, aki életében először fogott ilyesmit a kezébe...

Teljes galéria ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó